Ilse debuteert bij VVV!!

10-10-2019

Ilse de Regt debuteert in de promotieklasse bij VVV1:

De competitiewedstrijden zijn weer begonnen voor zowel senioren als jeugdleden! 

Onze Ilse de Regt heeft haar debuut gemaakt in de promotieklasse van VVV1 te Leidschendam.

Wij hebben niet genoeg jeugdleden om een promotieklaswaardig team samen te stellen, dus heeft Kento gezocht naar redelijk dichtbij gelegen clubs die misschien nog een plek over hebben voor Ilse om promotieklasse te spelen en die mogelijke potentie hebben om te kunnen promoveren naar landelijk C. Zo ontstond het idee om VVV te benaderen, ook omdat we met Docos in het verleden al landelijke jeugdspelers hebben uitgewisseld van VVV naar Docos (Edwin Westdorp en Patrick Bruine). 

VVV heeft Ilse met open armen ontvangen en ze mocht meteen aan de bak! 

Zo heeft Ilse de eerste thuiswedstrijd gespeeld tegen Rijnsoever. Kento heeft de eerste wedstrijd bijgewoond, waarbij VVV met 9-1 ruim heeft gewonnen van Rijnsoever. 

"Je ziet duidelijk dat Ilse nog moet wennen aan de nieuwe omgeving met nieuwe coaches, nieuwe sterkere medespelers en de sfeer in de zaal. Zo kon ze nog niet helemaal haar niveau laten zien, maar dat zal naarmate de competitie vordert wel weer recht trekken." vertelt Kento.

Het is voor Ilse misschien ook lastig om een andere coach te hebben die het spel alleen mentaal benadert. Kento benadert het spel ook met meer spelinzicht, naast het mentale aspect, waardoor Ilse wat concretere tips krijgt.

"Dit is voor Ilse weer een nieuwe uitdaging om spelers van haar niveau en hoger proberen uit te schakelen door zelf meer na te denken over haar spel." 

Het zal voor Ilse dus de komende tijd een grote uitdaging worden en het zal nog even wennen zijn bij VVV, maar het zal haar op de langere termijn goed doen! Wij steunen Ilse van harte in deze nieuwe ontwikkelingen! 

  

Bericht geplaatst door: Kento Nomura.

Naar berichtenoverzicht