Vloer, houtwerk en behoud accommodatie

03-11-2019

Zoals ieder gemerkt heeft, bevat de vloer, en met name het vloergedeelte in de richting van de fietsenstalling, slechte plekken. Aan de legger van de vloeren bij Docos, de firma Rodenburg – Van der Meel, is gevraagd om deze plekken te vervangen. Door ziekte van de uitvoerder is dit nog niet gebeurd, maar we verwachten dat dit binnenkort zal plaatsvinden. Tot die tijd adviseren we om die laatste tafel, als dit mogelijk is, te mijden en eerst de andere 13 tafels te gebruiken.

Een gesprek met de afdeling Beheer van de gemeente Leiden is aangevraagd om te spreken over vervanging van een deel van het houtwerk van het gebouw dan wel het afdekken van aangetaste plekken met platen. Daarna willen we het gebouw weer een periodieke schilderbeurt geven.

Op 17 oktober is met de gemeente een gesprek gevoerd over de langere termijn van onze en andere accommodaties in de Mors. De gemeente wil komen tot een herindeling van de sportaccommodaties waaronder het verdwijnen van de Drie-Oktober-hal. Het besluitproces over de nieuwe situatie gaat in fasen. Naar onze inschatting zal over vier jaar duidelijk zijn of ons gebouw op de huidige plaats blijft of dat een nieuwe accommodatie elders in het gebied zal komen. Als het eerste het geval is, gebouw blijft, dan zal tegen die tijd gezorgd worden voor vervanging van de speelvloer.

Wim Vreeburg (waarnemend voorzitter)

Bericht geplaatst door: Kento Nomura.

Naar berichtenoverzicht