Afmeldingen via: training@docos.info (alle trainers ontvangen deze mail)
-----------------------------------------------------------------------------------
Niemand blijft van een training weg zonder geldige reden

  1. Een eventuele afmelding stuur je met de geldige reden via e-mail aan: training@docos.info  
  2. Bij ziekte die op de dag van de training begint, krijgt de desbetreffende trainer daarnaast ook nog een telefonische melding. 

De trainers zijn over het algemeen minimaal 15 minuten voor aanvang van de training bij Docos aanwezig. Bel naar: 071 - 5767 188. 

Als de training al begonnen is mag je niet meer bellen.
Een e-mail met geldige reden blijft in alle gevallen verplicht. Stuur deze naar: training@docos.info

Spelers die zich niet houden aan deze regels lopen risico om van de training te worden verwijderd. Houdt hier rekening mee.

De reden hiervan is dat je niet alleen de club benadeelt omdat je onnodig geld laat uitgeven aan training, maar ook dat je bij wegblijven van een training de andere deelnemers benadeelt omdat er geen evenwichtige samenstelling van de groep meer is.

De trainingsgroepen zijn namelijk zo samengesteld dat er een mix is van sterke en minder sterke spelers, waarbij het uitgangspunt dat iedereen met iedereen traint. Bij wegblijven van een paar sterke spelers is de lol voor andere sterke spelers, die wel trainen er al snel af, omdat er dan niet genoeg tegenstand is. Dat de zwakkere spelers benadeeld worden, hoeft denkelijk geen nadere uitleg.

Laatst gewijzigd: 17-09-2020 door Sebastiaan Veijgen.