Surprisetoernooi voor Kenichi succesvol afgesloten!

21-10-2019

Op woensdag 16 oktober hebben we met de woensdagtrainingsgroep een surprisetoernooi georganiseerd speciaal voor Kenichi (onze gast uit Japan)!


Er werden 2 poules gemaakt, eentje van 7 mensen en eentje van 8 mensen. Om het niet té lang te laten duren was besloten om in de poulefase best of 3 te spelen en dan in de halve finale en finale best of 5. Kenichi was positief verrast en er zijn deze avond menige spannende potten gespeeld!

Uiteindelijk zaten René Kaizer, Casper Smit, Michael Bultema en Kenichi Miyawaki in de halve finale en werden er kruisfinales gespeeld. René mocht het opnemen tegen Kenichi en had het ontzettend lastig, want Kenichi was vanaf begin op dreef en gaf niet op tot het einde. Kenichi plaatste zich als eerste voor de finale! Op de tafel ernaast werd zwaar gestreden door Casper en Michael. Het liep op tot een spannende 5e game waarbij Michael aan het langste eind trok en zich zo plaatste voor de finale tegen Kenichi! De finale beloofde een ontzettend spannende wedstrijd te worden. De eerste twee games gingen erg gelijk op en beide heren pakten 1 game met 11-9, zo werd het 1-1 in games. Daarna herstelde Kenichi knap na een flinke achterstand van 9-6 en hij won de 3e game met 11-9! Zo stond Kenichi 2-1 in games voor tegen Michael en werd de 4e game de spannendste game van de partij! Beiden mannen zaten goed in de wedstrijd in de laatste game maar Kenichi kon het uiteindelijk waarmaken met 15-17 in de 4e game!! Zo won Kenichi Miyawaki de eerste Docos Miya cup 2019, georganiseerd door Kento Nomura. Na afloop werd er nog gezellig met elkaar geborreld. Daarbij had Kento nog voor lekkere hapjes gezorgd en werd het toernooi leuk afgesloten!  

 

 

       

 

 

Hartelijk dank aan alle mensen die mee hebben gedaan! 

 

Bericht geplaatst door: Kento Nomura.

Naar berichtenoverzicht