Ilse krijgt een persoonlijke sponsor!

13-01-2020

Er komt opeens een pakket binnen vanuit Hongarije! Voor wie? Voor onze Ilse de Regt! 
Ilse had laatst het A-ranglijsttoernooi voor jeugd gewonnen in Tilburg en kreeg toen van tafeltennisbedrijf WRM (World Rubber Market) de verrassing dat ze van hun assortiment tafeltennisspullen mocht uitkiezen naar keuze!!! T-shirts heeft ze al genoeg, in Osaka (tijdens de Japanreis) had ze nog een paar nieuwe schoenen gekregen en rubbers had ze ook wel genoeg. Dus wat zou dan nog leuk zijn om te vragen? Kento en Ilse kwamen uit bij het idee om een nieuw batje te vragen. Ilse speelt nog met een batje in een kindermaat van OSP blades Origo, maar is eigenlijk inmiddels wel toe aan een volwassen maat. Ilse vroeg zich daarbij af of het mogelijk was om haar naam in het batje te laten graveren. Een bijzonder verzoek, maar het bleek niet onmogelijk te zijn. 
 
 
Kento heeft aan de directeur van WRM gevraagd of dit misschien mogelijk was en de directeur zei eigenlijk meteen dat het goed was! Zo werd er via WRM in Hongarije bij OSP blades gevraagd naar een speciaal batje voor Ilse en werd het hele project in gang gezet!!Kento kreeg later een persoonlijk bericht van Robert Palatinus (de eigenaar van OSP blades) dat hij ook een fan was van Kento's kanaal en Ilse volgde. En hij heeft aangegeven dat hij Ilse en Kento persoonlijk wilde sponsoren! 
 
Zo kreeg Ilse uiteindelijk haar nieuwe batje van OSP blades de Virtuoso helemaal gratis (een batje ter waarde van 200 euro mét haar naam erin gegraveerd) en kreeg Kento een bijzonder combinatiebatje met ALC carbon en Kiri-hout die ze normaal gesproken niet maken maar speciaal hebben ontwikkeld voor Kento's speelstijl.
Met zo'n mooie sponsor erbij komt Ilse weer een stapje dichter bij het bereiken van de top! 
Hartelijk dank aan World Rubber Market uit Japan en Robert Palatinus van OSP blades uit Hongarije!!!
 
 

Bericht geplaatst door: Kento Nomura.

Naar berichtenoverzicht