Hans Rijsbergen overleden

22-07-2023

Foto Hans Rijsbergen en zoon Bart

Heden bereikte ons het droeve bericht dat op 19 juli 2023 Hans Rijsbergen op 89-jarige leeftijd is overleden. Dit is vrij kort na het overlijden van zijn vrouw Riet.

Op dinsdag 25 juli 2023 om 15:45 is er gelegenheid om afscheid van Hans te nemen in de aula “Jan Steen” van het crematorium Rhijnhof (zie onderstaande rouwkaart).

Hans was het op één na oudste lid van Docos. Tot 2017 was hij nog actief in de duo-competitie samen met Ria van Cassel, Wim van Stigt en Loes Kok.

Nadat hij gestopt was met competitie spelen, kwam hij nog regelmatig op de maandagavond tafeltennissen met zijn oude teamgenoten. De laatste tijd liet zijn conditie het afweten. Hij bleef wel betrokken bij de vereniging als donateur en lid van verdienste.

Gedurende vele jaren heeft hij de bar van Docos beheerd en zorgde hij voor de inkoop. Hij lette goed op de voordeeltjes die er te behalen waren en zo goedkoop mogelijk de inkopen voor Docos te doen.

Ook heeft hij geholpen bij de organisatie van diverse grote evenementen, zoals de Top-4 en Top-6 die wij georganiseerd hebben.

Hans heeft lange tijd een melkzaak gehad aan de Hogewoerd in Leiden. Na zijn pensionering heeft Hans nog vele jaren gewerkt op de postkamer van het hoofdkantoor van de LUBA uitzendorganisatie. 

Net als bij Docos tafeltennis werd hij ook daar zeer gewaardeerd voor zijn inzet en zijn betrokkenheid. 

Hans was een steunpilaar voor de organisatie, zoals hij dat ook was voor Docos tafeltennis. 

Wij zullen hem missen.

Namens het bestuur en de leden van Docos tafeltennis,

Sebastiaan Veijgen, voorzitter

Rouwkaart Hans Rijsbergen

Bericht geplaatst door: Sebastiaan Veijgen.

Naar berichtenoverzicht