Start het jaar 2024 met het Nieuwjaarstoernooi

13-12-2023

Beste Docos-lid,

Het "nieuwe jaar" 2024 openen we bij Docos-Tafeltennis met het Nieuwjaarstoernooi. Bij veel leden is deze al jaren bekend. Steeds een mooie gelegenheid om elkaar een goed nieuwjaar toe te wensen en daarna een balletje te slaan.

Elk lid: jeugdspeler, recreant, sport-overdag speler en competitiespeler nodigen we daarvoor van harte uit om deel te nemen. Het toernooi is na overleg met het bestuur gepland op vrijdag 12 januari 2024 van 20:00 uur tot 22:30 uur. De zaal is vanaf 19:30 uur open.

Het is een dubbelspeltoernooi op drie spelniveaus: top – midden – basis en de indeling hangt af van de eigen NTTB rating. Bij dit dubbelspel is er geen vaste partner en krijgt ieder te maken met steeds wisselende dubbelpartners. Hoe dat werkt wordt op 12 januari uitgelegd.

Inschrijving is nodig om tot een goede indeling te komen. Dat kan vanaf nu en doe dit uiterlijk dinsdag 9 januari 2024. Aanmelding daarna betekent plaatsing op een reservelijst en geen garantie op deelname. Inschrijven kan via een lijst in de zaal en via de mail: w.a.m.vreeburg@gmail.com met vermelding: deelname Nieuwjaartoernooi.

We kijken uit naar jouw deelname!

Met sportieve groeten,
Yolanda Bloemen, Wim Vreeburg

 

Bericht geplaatst door: Sebastiaan Veijgen.

Naar berichtenoverzicht